مسئولان محلی در ولایت بلخ تأیید می کنند که یک مرد 65 ساله به اثر ابتلا به ویروس کرونا در شهر مزارشریف، مرکز این ولایت درگذشته است.
منیراحمد فرهاد، سخن گوی والی بلخ به روزنامه اطلاعات روز گفته که این مرد صبح امروز (شنبه، 30 حمل) در شفاخانه جان داده است.
آقای فرهاد از این فرد به نام «حاجی اکرم» نام برده، گفت که او معاون اتاق های زراعت ولایت بلخ بوده است.
این پنجمین مورد فوتی به اثر ویروس کرونا در ولایت بلخ می باشد.
از سویی هم، سخن گوی والی بلخ گفت که از دو روز پیش (پنج شنبه، 28 حمل) به این طرف روند تشخیص ویروس کرونا به خاطر نبود کیت های تشخیصی این ویروس متوقف شده است.
او گفت: «تمام نمونه هایی که از افراد مشکوک به ویروس کرونا گرفته شده، از پنج شنبه ی هفته ی گذشته هنوز معاینه نشده است.»
براساس گفته های سخن گوی والی بلخ، در مرکز تشخیص ویروس کرونا در شهر مزارشریف، واقعات مشکوک 9 ولایت شمالی و شمال شرقی کشور بررسی می شود. ولایت های فاریاب، سرپل، جوزجان، بلخ، سمنگان، بغلان، قندوز، تخار و بدخشان شامل این ولایات می باشد.
گفتنی است که در ولایت بلخ تاکنون 39 واقعه ی مثبت ویروس کرونا تشخیص شده است. در سطح کشور نیز رقم مبتلایان به 933 نفر رسیده است که 116 نفرشان بهبود یافته و 31 نفر دیگرشان جان باخته اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/16061
تگ ها: